Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Flytta till Mars?

Vad kan man förvänta sig av att flytta till Mars? På Design Museum kan man gå in i ett Mars-hem i full skala, fördjupa dig i landskapets orörda skönhet och lära sig hur man tänker om vardagslivet med ett noll-avfall, ren energidriven civilisation kan hjälpa kommande generationer på jorden.
    Barn födda idag är de första som kan bevittna ett mänskligt uppdrag till Mars under deras livstid. Det är en av mänsklighetens stora utmaningar och allt måste utformas – men borde vi till och med förverkliga det?
    Utställningen har uppslukande miljöer, cirka 200 objekt inklusive bidrag från NASA, European Space Agency och SpaceX; den första hållbara stadsdesignen för Mars, Mars City Design; den första rymddräkten designad för Mars-ytan; Christopher Raeburns nya modekollektion inspirerad av den röda planeten och mycket mer.
    The Design Museum: Moving to Mars.
    NewScientist: Moving to Mars – this show will help you become a real Martian.
    Mars One: Human Settlement on Mars.
    NASA: NASA’s Journey to Mars.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv