Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Sydney Operahus hyllar brandmännen i Australien

Under lördagskvällen lystes Operahuset i Sydney upp av en mäktig ljusshow. Det var för att hylla räddningsarbetarna som kämpat i flera månader med att försöka hålla de aggressiva bränderna i sydöstra Australien i schack.
    “Vi tänder operahusets segel för att visa vårt kollektiva stöd för alla som drabbats av de förödande bränderna och för att uttrycka vår djupaste tacksamhet till räddningstjänsterna och frivilliga för deras otroliga ansträngningar och mod”, sade Operahusets exekutiva chef Louise Herron till The Sydney Morning Herald.
    The Sydney Morning Herald: Sydney Opera House illuminates sails for bushfire relief.
    Sydney Opera House.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv