Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bonsai-mästaren Masahiko Kimura

Denna vackra bonsai är skapad av bonsai-mästaren Masahiko Kimura.
    Hans okonventionella bonsai-skapelser väckte kontrovers i början. Bedömd av vissa traditionalister som en icke-konform konstnär, fortsatte Kimura att bryta de traditionella reglerna för bonsai-tillverkning.
    Vanligtvis involverar konsten odling av ett enda träd eller buske planterad på en behållare. Istället för att bara plantera ett miniatyriserat träd skapade Kimura briljant en miniskog som spirar från ett snett dött träd. Han har producerat och sålt flera versioner av Hinoki Forest. Men den ursprungliga versionen, som han skapade för mer än 20 år sedan, står fortfarande stolt i hans trädgård, som ligger i Omiya, Japan och är öppen för allmänheten på begäran.
    Awesome Inventions: Bonsai Master Masahiko Kimura Takes The Craft To A Whole New Level By Creating Gravity-Defying Mini Forests.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv