Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Det inofficiella Apple-arkivet

Sam Henri Gold heter en kille från New York, som har skapat sin inofficiella hyllning till Apple, Apple Archive.
    Apple-arkivet är en samling av ”godsaker” från Apple som går tillbaka till 1977. Varje år innehåller samlingar av gammal Apple-reklam, videor, pressmeddelanden och bilder som sträcker sig över 44 års Apple-historia.
    Han säger själv: ”Jag har av misstag skapat det största offentliga arkivet med Apple-reklam, nycklar, kampanjvideor, kampanjer och mer. Även om cirka 1000 poster redan har laddats upp, har jag 14.000 fler att lägga till över tid …”
    Sam säger att han genom sin skapelse hoppas kunna bevara Apples historia och inspirera framtida kreativitet hos yngre generationer.
    The (Unofficial) Apple Archive.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv