Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ung man kapade skärm på flygplats för att spela Apex Legends

Foto: The Oregonian.

Vad gör en ung man om han känner spelsuget komma och han befinner sig i väntan på en flygplats, och det finns en chans att klämma in några speltimmar? Jo, denne unge man var tvungen att tillbringa en del tid på flygplatsen i Portland och fick den briljanta idén att låna en av skärmarna för passagerarinformationen för att spela Apex Legends.
    Det uppskattades dock inte av de anställda på flygplatsen som gick i krisläge då en av skärmarna hade “kapats”. Den unge mannen ombads att omgående koppla ur sitt PS4. Han frågade då om han i alla fall inte kunde få avsluta spelrundan. Men det fick han inte.
    The Oregonian: Man hijacks Portland airport monitor to play video games, until PDX officials declare ‘game over’.
    Kotaku: Man “Hijacks” Airport Monitor To Play PS4 Game.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv