Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

IKEA:s nya, gröna varuhus utan parkering

Nu tänker Ikea nytt. I centrala Wien vid Westbahnhof-station bygger nu möbeljätten ett sju våningar högt varuhus om 21.600 kvadratmeter, anpassat för den urbana konsumenten.
    Ett grönt varuhus som skiljer sig stort från de klassiska blåa boxarna i externa handelsområden med tag-själv-lager. Här är det upplevelse och inspiration som gäller. När man beställt sina prylar levereras de direkt hem till dörren. Det är perfekt för alla som inte har bil eller vill kånka själv.
    Byggnationen har påbörjats och det nya gröna varuhuset beräknas vara klart under nästa år. Sju våningar blir det totalt och det kommer det att ha plats för en massa varor och 250 anställda och 160 träd. Och som sagt, parkering finns det däremot inte.
    IKEA: IKEA am Westbahnhof.
    Se även Ny Teknik: Här är Ikeas nya satsning – ett grönt varuhus utan parkering.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv