Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nya tillståndsvillkor som speglar marknaden

Post- och telestyrelsen (PTS) har beslutat om nya tillståndsvillkor för Postnord. De villkor som PTS ställer på bolaget speglar den utveckling som sker på postmarknaden.
    PTS styrelse har beslutat att Postnord fortsatt ska tillhandahålla den samhällsomfattande posttjänsten. Det innebär bland annat att Postnord ska se till att alla i hela Sverige ska få en postservice med god kvalitet och till rimliga priser.
    Postnord ska även bland annat utföra oberoende kvalitetsmätningar av befordringstider, förmedla särskild posttjänst till äldre och personer med funktionsnedsättning i glesbygd, blindskriftsförsändelser till synskadade och beakta totalförsvarets behov av posttjänster under höjd beredskap.
    PTS: Nya tillståndsvillkor som speglar marknaden.
    PTS: Tillståndsvillkor för Postnord Group AB (pdf).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv