Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Stopp för post och paket till många länder

För att begränsa spridningen av coronaviruset har flera länder stängt sina gränser för persontrafik, vilket innebär att stora delar av flygtrafiken stoppas. Det leder till stora brister i transportkapacitet och därmed stopp för post och paket till stora delar av världen.
    Från och med den 16 mars kan PostNord endast ta emot försändelser för befordran till nedanstående länder. Transporterna av post och paket kommer i många fall att ske till lands eller sjöss och kan komma att ta längre tid än vanligt.

Alla länder inom EU Norge
Australien Ryssland
Hong Kong Schweiz
Island Storbritannien
Japan Sydkorea
Kanada USA
Lichtenstein Åland

PostNord: Stopp för post och paket till många länder.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv