Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Inga Majblommor i maj

Bild: Majblomman.

Den klassiska Majblomman brukar börja säljas i slutet av april, men nu meddelar organisationen bakom försäljningen att försäljningen kommer att flyttas fram till hösten.
    Anledningen till den uppskjutna försäljningen är Covid-19, som drabbar det mesta i samhället i dag. Försäljningen av Majblomman kommer att ske någon gång i höst. Exakt när det blir kommer man att meddela senare.
    Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger vi barn i Sverige det de har rätt till.
    Majblomman: Viktig information om barnens försäljning av majblommor 2020.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv