Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Inställda konserter

Med anledning av den rådande situationen har Konserthuset Stockholm beslutat att ställa in samtliga publika evenemang fram till och med den 30 april. Beslutet är baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att minska smittspridningen i samhället.
    Under tiden kan man lyssna gratis på musik från Konserthuset på Konserthuset PLAY – när och var man vill. Konserter i världsklass med Kungliga Filharmonikerna, filmer för barn och mycket annat.
    Musik är viktigare än någonsin. Därför kommer man att tillsammans med konserthus i hela Europ dela husens egna favoriter varje kväll, måndag till fredag, klockan 20.00. Följ med på en digital musikresa genom Europa via Konserthuset i Stockholms Facebooksida. Det är gemensam satsning av konserthusen inom European Concert Hall Organisation.
    Konserthuset PLAY.
    Facebook: Konserthuset Stockholm.
    Het Concertgebouw Amsterdam.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv