Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Tre minuter på Nationalmuseum

Upplev Nationalmuseum hemifrån! Här är en film för dig som saknar museet och för dig som aldrig besökt museet men undrar hur det ser ut.
    Nationalmuseum stängde sina dörrar den 20 mars på grund av situationen med covid-19. Det var ett beslut som var nödvändigt och som omfattade de flesta statliga museer i Stockholm. När pandemin är ett faktum finns det inte några andra alternativ.


Museet online för barn

Brukar din familj gå på museer på helgerna ibland? Nu är de flesta museer stängda tillfälligt. Den här filmen är som ett minibesök på Nationalmuseum. Titta på den via en dator, en surfplatta eller smart telefon. Ha gärna ljudet på. Filmen är textad. Kom tillbaka till sidan då och då, fler filmer kommer allt eftersom.
    Nationalmuseum: Museet online för barn.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv