Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Byggstartssignal från regeringen

Regeringen har gett Trafikverket klartecken att under 2020–2022 starta bygget av 14 investeringsåtgärder i nationell plan för transportsystemet. Åtgärder för ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem.
    För att Trafikverket ska kunna starta bygget av projekt i nationell plan för transportsystemet krävs regeringsbeslut. Regeringen bedömer att de projekt som Trafikverket redovisat i sin byggstartsrapport för perioden 2020–2022 är tillräckligt säkerställda i fråga om nytta, kostnader och genomförande. Beslutet innebär även att man får förbereda byggstart av ett tiotal projekt 2023–2025.
    Se vilka projekten är: Byggstartssignal från regeringen.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv