Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Telia bjuder äldre på surf

Foto: Telia.

Telia meddelar att alla deras kunder som är 70 år eller äldre kommer att få extra data som läggs till surfpotten på deras abonnemang. Det handlar om 100 GB data vilket gamlingar som är isolerade kan använda för att videosamtala, streama tv och film eller använda andra tjänster. Anders Olsson, vd för Telia Sverige, säger:

“Vi behöver alla hjälpas åt för att undvika att människor känner sig ensamma, och då kan ett extra samtal betyda enormt mycket. Speciellt för alla våra äldre som nu sitter isolerade för att undvika smitta. Under påsken börjar vi därför rulla ut 100 GB extra data utan kostnad till alla våra mobilkunder som är 70 år och äldre. Förhoppningsvis vill fler prova på tjänster som videosamtal – att se den man pratar med och kanske ta en kaffe digitalt stärker känslan av att vara tillsammans.”

Telia kallar sitt initiativ för #EnsammaTillsammans och de extra 100 GB kommer att kunna användas året ut.
    Telia pressmeddelande: Gemenskap för alla och mer surf till äldre – #EnsammaTillsammans.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv