Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Så hjälper du immunförsvaret i coronatider

Hjälper solexponering mot covid-19? Kanske, enligt vissa forskare. Att sluta röka, dricka mindre alkohol och träna kondition och styrka är andra åtgärder som enligt forskare kan hjälpa immunförsvaret inför ett eventuellt insjuknande i det nya coronaviruset.
    Faktorn ålder är svår att göra så mycket åt. Men hälsan går att påverka. I Storbritannien har Centre for Perioperative Care (CPOC) uppmanat allmänheten att förbereda sig för covid-19 som inför en större operation. Medicinexperterna på CPOC rekommenderar lättare konditionsträning, god kost, sluta röka, alkoholfria dagar, styrketräning och att sova ordentligt.
    Läs mer på Dagens Nyheter: Så hjälper du immunförsvaret i coronatider.
    CPOC: Many of the concepts of Perioperative Care are applicable to COVID-19.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv