Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hackerkollektiv hotar Trump för att inte ha rent mjöl i påsen

En beryktad hackergrupp, hackerkollektivet REvil, hävdar att president Trump inte har ”rent ”mjöl i påsen” och har hotat att publicera dem nästa vecka om inte en av de största cyber-lösensummorna någonsin betalas ut.
    Det är samma hackare som framgångsrikt angrep en kändisfirma i New York förra veckan. Som först rapporterades på Page Six kräver hackarna nu en lösen på 42 miljoner dollar (närmare 415 miljoner svenska kronor) och har hotat att publicera informationen de har om lösensumman inte betalas inom nästa vecka.
    Forbes: Hackers Claim To Have Trump’s Dirty Laundry And Demand $42 Million To Keep Quiet.
    Pages Six: Hacker group REvil set to dump A-listers’ business deals on dark web.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv