Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Har ett hårt arbete framför sig

USA:s president och vicepresident åser uppskjutningen av den första amerikanska bemannade rymdfärden på många år

Den store mannen I väst har mycket att stå i numera. En pandemi med allt fler smittade och döda, en allt större arbetslöshet, ett allt sämre förhållande till internationella institutioner och andra länder, en tvist med sociala medier, upplopp över hela landet efter polisingripande mot svarta, uppskjutning av landets första bemannade rymdfärd på lång tid och till råga på allt detta (och mycket annat) ett kommande val runt hörnet …
    Uppräkningen av Donald Trumps problem kan göras lång, mycket lång …
    realDonaldTrump.
    POTUS.
    BarackObama.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv