Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hjärtevärmande foton av barn med sina älskade djur

Finns det något mer bedårande än ett bebisdjur? Ett barn, ja! Inget kan jämföras med om man kombinerar dessa två. Fotografen Andrea Martin ger glädje genom att fånga värdefulla stunder av barn med babydjur.
    Som mamma till fyra barn som också hjälper till att uppfostra djur, ser Martin magin som kommer från barn som interagerar med ankor, getter, valpar och kattungar. Med denna intima kunskap förstår hon hur hon kan omfamna lekfullheten i barnaåldern genom att låta sina undersåtar spela i jättepölar och rulla runt på marken.
    Medan de är mästerligt komponerade och Martin är skicklig på att känna till det perfekta ögonblicket att trycka på slutaren. Dessa söta bilder förmedlar kul, oskuld och skönheten i naturen, barn och djur – på en gång.
    My Modern Met: Adorable Photos of Children Cuddling Baby Animals That Are Just Their Size.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv