Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Se upp för Jönssonligan

David Sundin, Anders Johansson, Henrik Dorsin och Hedda Stiernstedt i ”Se upp för Jönssonligan”. Foto Eric Josjö.

Snart är det dags för en ny film med brottssyndikatet Jönssonligan i huvudrollen, SF har släppt en affisch.
    Se upp för Jönssonligan har en helt ny rollbesättning. Programledaren och komikern David Sundin spelar “Dynamit-Harry”, Anders Johansson spelar “Vanheden”, komikern Henrik Dorsin har rollen som gängledaren “Sickan” medan Hedda Stiernstedt spelar “Doris”.
    I den nya filmen har ”Sickan” precis släppts från fängelset och behöver återigen hjälp av sina forna kamrater, som nu har blivit hederliga, att genomföra någon slags kupp. Filmen kommer på bio till jul.
    SF Studios: SE UPP FÖR JÖNSSONLIGAN.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv