Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Dessa läskiga kryp kan ses på Googles AR

Google lägger till 23 läskiga kryp till sin ständigt växande lista över djur med ”förstärkt verklighet” (AR, augmented reality). Snart kan alla interagera med skalbaggar, fjärilar, nattfjärilar och andra insekter och djur via sin smartphone.
    Den fullständiga listan över insekter inkluderar: Hercules beetle, Atlas beetle, stag beetle, giant stag, Miyama stag beetle, shining ball scarab beetle, jewel beetle, ladybug, firefly, Rosalia batesi, swallowtail butterfly, morpho butterfly, atlas moth, mantis, grasshopper, dragonfly, hornet, robust cicada, brown cicada, periodical cicada, Walker’s cicada, and evening cicada.
    Se AR-insekterna genom att söka efter namnet på insekten och välja alternativet “Visa i 3D”.
    Android-användare kommer till och med att kunna höra insekterna, om du vill lyssna på det häpnadsväckande surret från en insekt som svävar bredvid dig. Du behöver en ARCore-stödd enhet på Android eller en iOS 11 och uppåt eller iPhone– eller iPad.
    Läs mer på The Vwegw: Google adds creepy crawlies to its AR search results.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv