Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Twitter märker statskontrollerade konton

Twitter meddelar att man kommer att lägga till ännu ett alternativ för att märka olika konton, som man gör för att användare enklare ska kunna se om ett konto har kopplingar till statskontrollerade intressen.
    Twitter skriver I ett blogginlägg att man kommer att börja märka följande två kategorier av konton så att kontonas tillhörighet framgår tydligt:

1. Accounts of key government officials, including foreign ministers, institutional entities, ambassadors, official spokespeople, and key diplomatic leaders. At this time, our focus is on senior officials and entities who are the official voice of the state abroad.
2. Accounts belonging to state-affiliated media entities, their editors-in-chief, and/or their senior staff


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv