Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bekymrad Barnier om brexitförhandlingarna: Mer bakåt än framåt

EU:s brexitförhandlare Michel Barnier vid fredagens presskonferens. Foto: EU.

EU:s och Storbritanniens förhandlare har bara lite mer än två månader på sig att nå ett avtal om den framtida relationen. Men chefsförhandlarna ser få framsteg i samtalen. EU:s Michel Barnier håller i nuläget ett avtal för osannolikt.
    Den sjunde rundan i förhandlingarna mellan företrädare för EU och den brittiska regeringen avslutades under fredagen i Bryssel. Deras uppdrag är att nå en överenskommelse om bland annat handel, fiske, tvistelösning och andra samarbeten ska se ut efter att Storbritannien helt lämnar EU vid årsskiftet.
    Europaportalen: Bekymrad Barnier om brexitförhandlingarna: Mer bakåt än framåt.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv