Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En fullspäckad konserthelg på Berwaldhallen play – och i P2

Nils Landgren & Lisa Nilsson

Sångerskan och låtskrivaren Lisa Nilsson slog igenom på 1990-talet med sånger som Himlen runt hörnet och Varje gång jag ser dig. Trombonisten och sångaren Nils Landgren har sedan 1980-talet gjort sig känd som en av världens främsta på sitt instrument, både som solist och som ledare för ensemblen Nils Landgren Funk Unit.
    Tillsammans med ett handplockat storband bjuder de på en musikfest att minnas på Berwaldhallen Play och i Sveriges Radio P2 lördagen den 29 augusti kl 19.00.


Den fula ankungen
H.C. Andersens klassiska saga är rik på känslor och dramatik. Historien om att sakna och längta efter tillhörighet, att bli mobbad och utstött men till slut hitta en gemenskap, är ständigt relevant. Här framförs den som en vacker, sorglig, rolig och spännande nyskriven musiksaga som väcker fantasin hos både gammal och ung.
    Konserten spelas in i ett publiktomt Berwaldhallen och ges på Berwaldhallen Play den 30 aug kl 11.00. Den finns kvar för eftertittning i 90 dagar. Berwaldhallens playtjänst är gratis, ingen biljett krävs.
Den fula ankungen

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv