Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Håll dig på marken och res klimatsmart

En vanlig uppfattning är att flyget är det snabbaste sättet att ta sig från A till B. Men flyg ger ett stort avtryck på klimatet och kollar man den totala restiden – man slösar ingen tid i kön till check-in och säkerhetskontroller, man slipper vänta på bagage eller vid gaten samt ta sig till och från flygplatsen.
    Resor med tåg eller buss kan gå precis lika snabbt som att ta flyget i dag. Och det öppnas fler och fler tågförbindelser mellan europeiska städer. Nu i oktober, till exempel, startar Eurostar en ny direktförbindelse mellan Amsterdam och London. För första gången kommer passagerare att kunna resa direkt mellan dessa städer utan att behöva byta tåg i båda riktningarna.
    Londonist: Eurostar To Run Direct Return Services Between London And Amsterdam From October.
    Eurostar.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv