Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kraftig satsning på befintliga stöd till bredbandsutbyggnad

Regeringen föreslår att det satsas ytterligare 1,4 miljarder kronor år 2021, 500 miljoner kronor år 2022 och därefter 100 miljoner årligen under 2023–2025 på utbyggnaden av bredband i hela landet.
    Med stödet kan förutsättningarna för att åstadkomma bredbandsutbyggnad i hela landet förbättras. Regeringens förslag bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna.
    Sverige ska ha bredband i världsklass. Det är en förutsättning för att kunna tillvarata digitaliseringens möjligheter och uppnå januariavtalets och regeringens ambitiösa bredbandsmål. Med regeringens förslag kan utbyggnadstakten av både fast och trådlöst bredband fortsatt vara hög och förbättras.
    Regeringskansliet: Statens budget.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv