Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Avgörande frågor i USA-valet

% av registrerade väljare.

Med snart nio miljoner smittade och mer än 222 tusen döda trodde man att coronapandemin hade seglat upp som den viktigaste valfrågan i USA. Men där tar man faktiskt fel. Det är en riktig klassiker som toppar listan.
    Opinionsinstitutet Pew Research Center har undersökt vilka frågor som är viktigast för amerikanerna inför valet i november. Trots att det pratats mycket om munskydd och proteströrelser den senaste tiden så är det fortfarande ekonomin som är den viktigaste valfrågan. Nästan åtta av tio amerikaner säger att ekonomin kommer att vara väldigt viktig för hur de kommer att rösta.
    Pew Research Center: Important issues in the 2020 election.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv