Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Donald Trump Jr: Dödssiffrorna är ”nästan obefintliga”

Efter den sensate tidens höga dödstal och med bara dagar kvar till presidentvalet hävdar Donald Trump att sjukhusen överdriver antalet covid-19-patienter. Hans son Donald Trump Jr slår fast att dödssiffrorna ”är nästan obefintliga”.

  President Trump har vid upprepade tillfällen lovat sina väljare att USA har ”passerat toppen” och på torsdagen gick hans ena son, Donald Trump Jr ut på tv-kanalen Fox och tonade ned coronaviruset:
    – Jag gick igenom CDC:s databas eftersom jag hört så mycket om nya infektioner, men undrade varför de inte talade om dödsfall. Jo för att antalet är nästan obentliga. Eftersom vi har fått grejen under kontroll, vi vet hur det fungerar. De har läkemedlen som kan klara av detta. Det har gått ner nästan till noll, sa Donald Trump Jr. i intervjun.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv