Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Årets Pantonefärger 2021

Pantone har meddelat 2021 års färg, eller ska vi säga, årets färger, för det är två. Välj det levande, upplyftande och optimistiska Pantone 13-0647 Illuminating (som de flesta av oss skulle kalla gult) eller det mycket neutrala och försiktiga Pantone 17-5104 Ultimate Grey (inspirerat av det svenska vädret just nu?) för det kommande året. Eller använd dem tillsammans … Jag såg att en kommentator kallade dessa färger “försiktighetstejp” och “svettbyxor” (!).

A message of happiness supported by fortitude, the combination of PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating is aspirational and gives us hope. We need to feel that everything is going to get brighter – this is essential to the human spirit.
    As people look for ways to fortify themselves with energy, clarity, and hope to overcome the continuing uncertainty, spirited and emboldening shades satisfy our quest for vitality. PANTONE 13-0647 Illuminating is a bright and cheerful yellow sparkling with vivacity, a warming yellow shade imbued with solar power. PANTONE 17-5104 Ultimate Gray is emblematic of solid and dependable elements which are everlasting and provide a firm foundation. The colors of pebbles on the beach and natural elements whose weathered appearance highlights an ability to stand the test of time, Ultimate Gray quietly assures, encouraging feelings of composure, steadiness and resilience.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv