Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

MSB befarar fler fyrverkeriskador i år

Flera kommuner ställer in nyårsaftons raketuppvisningar till följd av corona-pandemin, detta för att undvika folksamlingar i hopp om att bromsa smittspridningen. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) befarar därför att antalet fyrverkeriskador kommer att öka i år.
    Under de senaste åren har antalet fyrverkeriskador som kräver slutenvård minskat, enligt Socialstyrelsens statistik. Men i år väntas skadorna öka på nytt när fler väljer att köpa egna fyrverkerier.
    Läs mer om vad som gäller om fyrverkerier på MSB och undvik onödiga olyckor.
    MSB: Fyrverkerier.
    MSB: Skador orsakade av fyrverkerier har minskat.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv