Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Washington rustar inför installationen av Joe Biden

FBI varnar för planerade våldsamheter inför och i samband med att Joe Biden installeras som USA:s 46:e president den 20 januari. I Washington D.C. pågår ett enormt säkerhetsarbete och staden byter helt skepnad.
    Redan skyddar 21.000 soldater Washington DC mot angrepp – tre gånger fler soldater i den egna huvudstaden än man har i Irak, Syrien och Afghanistan tillsammans. Skälet är att attentat eller våldsamheter planeras i huvudstaden, liksom i landets samtliga 50 delstater, uppger FBI enligt CNN.
    CNN: FBI warns ‘armed protests’ being planned at all 50 state capitols and in Washington DC.
    NBC Washington: DC Inauguration Updates: National Mall May Be Closed.
    Star and Stripes: Pentagon authorizes National Guard troops to carry firearms in DC.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv