Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Dolt meddelande på Vita husets webbplats

Vita husets webbplats bytte skepnad omdelbart vid presidentskiftet i onsdags. Där kan man få en överblick av Joe Bidens administration och läsa mer om Hans prioriteringar, till exempel covid-19, som är det största hotet just nu.
    The Wihite House.
    White House: National-Strategy-for-the-COVID-19-Response-and-Pandemic-Preparedness (pdf).

I ett dolt meddelande på Vita husets webbplats efterlyser Biden kodare. Det är en liten textrad som är gömd, men den som är intresserad av att bygga webbsidor hittar den säkert. Texten ligger gömd i källkoden med en länk till en sajt där man kan ansöka om att få jobba förU.S. Digital Service, som är en avdelning som bland annat arbetar med att förbättra regeringens webbplatser.
    U.S. Digital Service: Apply to USDS.
Se också Reuters: In hidden message on White House website, Biden calls for coders.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv