Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Se Göteborgs filmfestival digitalt

Göteborg filmfestival pågår 29 januari–8 februari. I går, den 29 januari, invigdes Göteborg Film Festival. Det blir dock ingen trängsel runt Järntorget med anledning av filmfestivalen. I år går det att uppleva festivalen från var man än befinner sig eftersom den sker online. En lycklig filmälskare får dock uppleva festivalen i total isolering på en klippa i havet.
    Internationellt har festivalen blivit en snackis och fångats upp av stora medier på grund av årets koncept The isolated cinema, som är en isolerad biograf på fyren Pater Noster, cirka 45 kilometer från Göteborg. Där får en utvald person uppleva festivalen i total isolering med filmen som enda sällskap.
    Läs mer på Göteborg Film Festival.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv