Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kallt så det hänger istappar från takfläkten

Thomas Black från Dallas publicerade en bild på sociala medier av istappar som hängde från en takfläkt i hallen i ett hyreshus. Om inte det berättar hur kallt det var i Texas, vet jag inte vad mer som kan visa att vintervädret har frusit mycket av Texas. Från en frusen pool till iskylda korridorer och rör som sprängs överallt är vintern i området historiskt:
    “Rör fryser överallt”, sa Black, vars lägenhet inte har något vatten men fått behålla elen.
    Minst 20 personer har dött på grund av den intensiva kylan och en serie stormar som flyttat från kust till kust de senaste dagarna. I Texas blev cirka 3 miljoner hem och företag utan ström under onsdagen.
    En sådan här vinterstorm kan vara en ”en gång per generation”-händelse för Texas när man tar hänsyn till de brutalt kalla förhållandena, sa AccuWeather-meteorolog Brandon Buckingham tidigare i veckan.
    Twitter: Thomas Black.
    USA Today: ‘Just a real mess’: 100M from the South to the East Coast in path of a new winter storm; 2.1M power outages across 8 states.
    USA Today: Icicles hanging from a ceiling fan, a frosted cactus: Texas is frozen in surreal photos.
    USA Today: At least 4 dead, 150M people under winter advisories as ‘unprecedented’ storm stretches across 25 states; 4.3M without power in Texas.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv