Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Årets bokmässa blir hybridvariant – inget trångt mässgolv

Bokmässan i Göteborg är årets viktigaste litteraturhändelse, en mittpunkt för svensk bokutgivning och en naturlig mötesplats för skola, bibliotek och alla bokälskare. fter fjolårets digitala coronamässa återuppstår Bokmässan i Göteborg på nytt i fysisk form. Men något myllrande mässgolv blir det inte.
    I de stora mässhallarna byggs i stället tv-studior upp. Meningen är att där ska finnas plats för studiopublik, så stor som restriktionerna tillåter. Samtidigt fortsätter man satsa på den digitala publiken och mässans evenemang på Bokmässan Play.
    Årets bokmässa äger rum den 23–26 september.
    Bokmässan: Bokmässan 2021 blir ett hybridevent.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv