Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Strålande ljus fungerar som effektiv ljusterapi

Med 300 filtrerade LED- och lysrörsarmaturer fantiserar Mads Vegas om vågor som leker med Kalvebod Wave-strukturer.

När det trista vintermörkret sänkte sig över det danska landskapet och temperaturen sjönk under fryspunkten var det många som otåligt längtade till den årliga Copenhagen Light Festival. Under nästan hela februari har den danska huvudstadens platser, kanaler, hamn, broar, gator, torg och företagsbyggnader varit en förtrollande bakgrund till olika festligheter.abr    Festivalen såg dagens ljus för första gången i februari 2018, då Köpenhamns stad i samarbete med Tivoli bestämde sig för att dekorera staden med ljus i alla färger, former och storlekar. Under vinterns mörkaste månader söker sig de flesta turister föga överraskande till varmare destinationer och de flesta danskar vägrar att lämna hemmets lugna vrå.
    I år har inga svenskar kunnat göra besök på andra sidan sundet på grund av den rådande pandemin. Men så här efteråt, festivalen avslutades igår, kan vi titta på bilder från den upplysta danska staden.
    Jottacloud: CLF 2021 Stills (foton).
    Copenhagen Light Festival 2021.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv