Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En flock starar bildar formen av en fågel

Efter att i månader ha jagat starar tillsammans med sin kollega Colin Hogg fångade Dublin-baserade fotografen James Crombie en flock när den svällde i ett enormt fågelliknande moln. Hogg spelade in den imponerande upplevelsen i ett kort klipp som visar hur den bevingade formationen tar form och svävar över Lough Ennell, en sjö nära Mullingar i centrala Irland.
    Crombie är känd för sin sportfotografering, och förra veckan utnämndes han till ”Årets pressfotograf” för sitt skott av en entusiast som klättrat upp på en stege och tittade på semifinalen mellan St. Brigid och Boyle från kanten av en kyrkogård. Följ Crombies arbete som tar honom till fotbollsplaner, landskapslandskap och avlägsna myrar på Instagram.
    Colossal: Countless Starlings Flock Together in a Miraculous Bird-Shaped Murmuration Over Lough Ennell.
    Instagram: James Crombie.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv