Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Valtemperaturen stiger

Frkn O. (KD) skall locka väljare med sin helt korrekt förvärvade idyll!

Borgfred (vapenvila) har å det hela taget rått i Grönköping, sedan den lokala samlingsregeringen bildades efter det sistförlupna riksdagsvalet, men nu börjar partierna blicka fram mot riksdagsvalet nästa år, med åtföljande profilering.
    Grönköpings Veckoblad.


PS
Hr Zlatan Ibrahimovic riskerar åtal efter att i rikspressen ha uttryckt ”The God is back”.
    – En grav hädelse, säger hr pastorsadjunkt A. Aftongård. Vi ser då rakt icke att Vår Herre skulle uppenbara sig å jorden som en lerig fotbollsspelare, utan tvärtom som en klok schackspelare vilken vårdar pjäser lika ömt som själar.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv