Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Norge investerar i infrastruktur

Norway’s Cruise Ship Tunnel Plan Explained

Fjordarna i Norge är vackra, men med varierande bredd, djup och komplicerad geografi är de inte lätta att navigera. Havet runt dem är inte så lätt heller. För att göra båtresor snabbare och enklare har landet ett massivt projekt för att bygga världens första fullskaliga fartygstunnel. Tunneln genom Stadhavet-halvön, som förväntas vara klar 2026, kommer att vara en mil lång och tillräckligt stor för att rymma ett kryssningsfartyg! Den här videon förklarar varför det behövs och hur det kommer att göras.

The E39 Coastal Highway Route

Läs mer på Statens vegvesen: The E39 Coastal Highway Route.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv