Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mot ljusare tider – slow-tv från SVT

Det blir mer slow-tv i SVT. Denna gång från hela Sverige där vi möter ljuset och våren tillsammans – direktsända naturfönster och dina bilder – dygnet runt.
    I tio dagar kommer SVT att sända från flera fasta platser runtom i vårt avlånga land och samtidigt flyga drönare genom Sverige. Man kommer också att visa dina bilder och filmer av hur våren ser ut hos dig.
    SVT vill ge tittarna möjlighet att följa vårens och även människornas framfart i Klintemåla, Småland eller Smygehuk, Skåne. Det kommer också att bli möjligt att titta på sjöfåglarnas vårlekar i inloppet till Stockholms södra skärgård eller uppleva de första sjösatta segelbåtarnas väg mellan öarna. Många vill kanske se den annalkande midnattssolen i Abisko, Norrbotten, andra väljer att följa plogandet av Vildmarksvägen i Lappland.
    Med start den 23:00 den 9 maj på SVT Play, Kunskapskanalen och Duo-appen.
    SVT: Mot ljusare tider.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv