Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Göteborg firas med direktsändning

Miriam Bryant, Niklas Andersson, Ina Lundström, H.K.H Kronprinsessan Victoria och Tomas von Brömssen medverkar när Göteborg fyller 400 år den 4 juni. Foto: Ivan Perfiliev, Robert Eldrim, CS Nöje, Anna-Anna-Lena Ahlström/ Kungl. Hovstaterna, Pressfoto.

Den 4 juni fyller Göteborg 400 år och födelsedagen firas med en direktsändning.
    Tittarna får bland annat lära sig om Göteborgs historia, möta kändisar och vara med och tuta och hurra. Tomas von Brömssen leder den högtidliga ceremonin och kronprinsessan Victoria håller ett tal till staden.
    Klockan 15 den 4 juni startar en två timmar lång direktsändning från Göteborg på goteborg2021.com.
    Vårt Göteborg: Göteborg firas med direktsändning.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv