Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

3D-utskrivna träobjekt

Foto: Desktop Metal.

Det amerikanska företaget Desktop Metal har en ny 3D-skrivare där sågspån är grundmaterialet för att skriva ut objekt i trä.
    Skrivaren Forust använder ett bindmaterial som gör det möjligt att skapa fasta föremål av finkornigt sågspån. Andrew Jeffery på Desktop Metal ser deras skrivare som ett sätt att spara på träd och säger:

“Two years ago we started looking into how we might be able to 3D print in new material,” he said. “Wood waste was one of the materials we started with early on and realized it could be repurposed and upcycled with 3D printing technology. From there, we focused on building out the process using wood byproducts in order to create real wood-crafted results. We formed the company really to save forests.”

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv