Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

SJ lanserar nytt tågluffarkort för sommaren 2021

Foto: SJ.

Ett nytt tågluffarkort från SJ gör det enklare att semestra klimatsmart och upptäcka mer av Sverige i sommar. Tågluffarkortet gäller för obegränsat resande under sju, femton eller trettio dagar och är giltigt under perioden 14 juni – 15 augusti.
    Intresset för klimatsmarta resor har ökat rejält de senaste åren och allt fler svenskar föredrar numera att semestra på hemmaplan. Ett bra exempel på den miljömedvetna semestertrenden är det ökade intresset för att tågluffa.

– Det här kortet har varit efterfrågat hos många resenärer och vi tror att intresset för att tågluffa kommer vara stort under många år framöver. Vi lanserar nu tre prisvärda kort för alla som är sugna på att få sig en rejäl dos av Sverige i sommar, säger Lava Mahmod, försäljningsansvarig för tågluffarkortet på SJ.

SJ:s nya tågluffarkort börjar säljas 31 maj och med priser från 1145 kronor.
    SJ: SJ lanserar nytt tågluffarkort för sommaren 2021.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv