Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hem ljuva hem

I kortfilmen Home Sweet Home bestämmer sig ett hus för att fly från sin olyckliga urbana omgivning och sätter iväg för att hitta ett nytt hem. Snart har han två följeslagare och denna trio blir ett oskiljaktigt band av upptäcktsresande i sin strävan efter en plats att kalla sin egen. Ändå finns det några saker som även vänskapsbanden inte kan övervinna.
    Denna vackra, roliga och melankoliska animerade kortfilm är gjord av en mycket begåvad grupp studenter under deras sista år på berömda Supinfocom Arles (école SUPérieure d’INFOrmatique de COMmunication, roughly University of Communication Science) i Frankrike. De är Pierre Clenet, Alejandro Diaz, Romain Mazevet och Stéphane Paccolat. Musiken av Valentin Lafort.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv