Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Oförutsett stopp …

Målsättningen med min blogg har varit att nå 20 år med minst ett inlägg om dagen. Det höll i exakt 16 år, från 20-03-2005 till 20-03-2021, då det sprack. Jag är förtvivlad för det.
    Men ibland händer saker som man inte kan förutse, kanske kan nästa inlägg ge en aning om vad jag råkade ut för, även om jag inte rökt i hela mitt liv. Dessutom har jag motionerat regelbundet i stort sett sedan jag blev vuxen, inte ätit skräpmat, ja, levt väldigt sunt tycker jag själv.
    Jag blev tvungen att uppsöka akuten i tisdags eftermiddag och det slutade med inläggning och en väldig massa tester och prov, bland annat kranskärlsröntgen. Tack vare en otrolig massa underbart trevliga läkare och sjuksköterskor hittade man så småningom problemet. Så nu blir det fler mediciner i framtiden, tyvärr.
    Dagens övriga inlägg är de som var planerade att bli onsdagens inlägg.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv