Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Vaccination går som smort!
Långsiktig strategi lyckosam!

Här får den yngre generationen erhålla sin spruta.

Vaccinationerna mot corona-panepidemin fortlöper utan några som helst problem i Grönköping, meddelade hr regionrådet A. Augustsson vid den sedvanliga veckoliga pressträffen.

Avsides lokal!
    – Därmed har vi kunnat förhindra en olämplig anstormning av vårdsökande å Hälso- & sjukstugan, och personalen har i lugn och ro kunnat ta hand om det fåtal gamlingar som med hjälp av sina barnbarn lyckats boka en vaccineringstid, konstaterade hr regionrådet.


Sedan regeringen meddelat att man vill lägga ner Bromma flygplats, förklarar sig GreenAvia, som driver Brylunda Air Port (f.d. Brylanda), ha ledig kapacitet att omgående ta över trafiken till och från Bromma, enär trafiken å Brylunda AP f.n. uppgår till endast en av- resp. tillgång per vecka, varför kapacitetsökningen kan ske utan utbyggnad med den planerade, andra landningsbanan.
    Grönköpings Veckoblad.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv