Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Firefox får ny design

Mozillas webbläsare Firefox har precis uppdaterats till version 89.0. I den nya designen har man tagit bort distraktioner, extra klick och bortkastad tid i webbläsaren. I praktiken innebär det att meddelanden tar mindre plats, man ser färre varningar och meddelanden samt att designen blivit tydligare generellt.
    Det grafiska har fått ett ansiktslyft i form av en mer flytande design och ett förenklat verktygsfält. Annat nytt är att sekretessläget ”Total Cookie Protection” nu är aktiverad som standard, vilket innebär att Firefox lagrar alla cookies separat så att olika webbplatser inte kan ta del av den informationen.
    Läs mer på Blog Mozilla: A fresh new Firefox is here.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv