Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kinesiska muren – olika perspektiv

Kinas stora mur – skapad under århundraden för att skydda det kinesiska imperiet från intrång och invasion – är en av världens mest kända sevärdheter. Om och om igen ser vi samma mursträcka, samma massor av turister, soldater från Folkets befrielsearmé och en ström av besökande politiker.
    Tar man bort dessa element finns det en sublim förändring – en förskjutning i perception. Här är Kinesiska muren från olika perspektiv, några delar av muren som du kanske inte känner till och knappast en turist eller soldat i sikte. Kinesiska muren blir plötsligt ett mysterium igen, outgrundlig och elegant, ofattbar och otrolig.
    Kuriositas: The Great Wall of China – Diverse Perspectives.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv