Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Årets nakna cykeltur

Foto: Shutterstock.

Varje år tar hundratals cyklister av sina kläder och trampar sig igenom London som en del av World Naked Bike Ride, ett global rally för en lista med flera orsaker, inklusive cyklisters rättigheter, kroppsfrihet och miljöhänsyn.
    Covid-19-begränsningar förhindrade att 2020 års nakendemonstration ägde rum. Årets evenemang skulle ursprungligen ägt rum den 14 juni men – med utomhusmöten som fortfarande är begränsade till 30 personer – måste det ändras.
    Londons del av World Naked Bike Ride är nu inplanerat till lördagen den 14 augusti, men det beror på huruvida regeringen upphäver begränsningarna.
    World Naked Bike Ride: WNBR London.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv