Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

De cyklar genom Sverige på under 82 timmar

Skridskovärldsmästaren Nils van der Poel, 25, och vännen Lars Skantz, 54, cyklar tillsammans genom Sverige – från Vittangi i norr till Smygehuk i söder.
    Klockan 08.00 på onsdagen gav de sig iväg från Vittangi i Norrbotten för att försöka gå under rekordet att cykla genom Sverige på snabbast tid. Målet är att nå Smygehuk i Skåne – en sträcka på 205 mil – på mindre än 82 timmar. Målet i Smygehuk väntas nås den 3 juli omkring 17.00.
    Nils van der Poel har utsetts till årets mottagare av Victoriapriset och samlar in pengar till Victoriafonden. Målet är att försöka samla in över 205.000 kronor, tusen kronor för varje mil de cyklar genom landet.
    DN Sport: Nu ska van der Poel cykla snabbast genom Sverige.
    Radiohjälpen: Nils van der Poels cykelbössa.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv