Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Storslagen björnkamp fångad på film

Teamet på Samulin Matkassa filmade en kamp mellan två stora björnar.
    Två björnar dök upp nära laget och deras dolda kameror. Samuli Kiiveri, Olli Pietilä och Tuomas Manninen förväntade sig bara en glimt av en enda björn, men deras förväntningar blåste bort av vad de bevittnade.
    “Hela scenen, som började med de extremt högljudda vrålen som följdes upp av ett stort slagsmål, var en upplevelse som lämnade hela filmteamet mållös och till och med förvirrad ett tag. Verkligen en upplevelse en gång i livet.”
    Samulin Matkassa gör främst filmer från finsk natur på vandring och fiske.
    YouTube: Samulin Matkassa.
    PetaPixel: Epic Bear Fight Goes Down Feet Away from Camera Crew.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv