Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

IPCC Interaktiv Atlas

I samband med rapporten ”Den naturvetenskapliga grunden” tog IPCC fram en interaktiv och lättanvänd virtuell atlas. Här finns, bland annat, ett antal klimatindikatorer på sub-kontinental nivå som påverkar samhällen och ekosystem.
    I atlasen finns information från observationer, historiska klimatsimuleringar och framtida klimatprojektioner från flera modeller. Det finns även resultat för klimatförhållanden under tidigare perioder, som paleoklimat samt atmosfäriska, oceanografiska och socioekonomiska parametrar.
    Det ingår en guide som visar hur det går till att använda olika dataset, visualiseringar och sammanställningar samt hur tillgänglig data kan laddas ner och delas.
    IPCC: IPCC WGI Interactive Atlas.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv